čtvrtek 30. června 2011

Wii Cyberbike vám cvičení, stojí více než samotný systém

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/wii-cyberbike-gives-you-a-workout-costs-more-than-the-system-it/:
Viděli jsme tento druh preposterousness než z bigben , a my ne blíže k zamilování se, než jsme se vrátili v roce 2009. Toto monstrum vám umožní získat maximální zážitek při konzole Cyber ​​kole titulu Sports, a pocit skutečně dosažení něčeho v tomto procesu? Pravděpodobně prodejné vedlejší efekt. Aktualizovaný Cyberbike Magnetický Edition je k dispozici v Severní Americe tentokrát, se spoléhat na - světe, div se - magnetický odpor nabídnout nákladné cvičení pro ty, kteří pod 286 liber. To příliš velký periferní je nyní k dispozici pro 199,99 dolarů (bike a herní kombinace), což ji řadí příliš daleko vyšší náklady na skutečné konzoli ($ 150) pro nás, aby zvážily to zkusit. Navíc, jsme se již zavázala kole centra pro naše případné Wii U pickup - a upřímně řečeno, to stačí na pokrytí našich roční kvóty cvičení.

Pokračovat ve čtení Wii Cyberbike vám cvičení, stojí více než samotný systém

Wii Cyberbike vám cvičení, stojí více než samotný systém původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 10:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroj Bigben | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat