středa 29. června 2011

Dojmy z Uncharted 3: Drake je podvod je otevřená beta

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q5zS-6FYgbM/impressions-from-uncharted-3-drakes-deceptions-open-beta.ars:

Pro ty, kteří doufají, že vzorek trochu připravovaných Sony Uncharted 3: Drake je Deception, developer Naughty Dog je tady s fix. Studio vydala veřejnou beta verzi na PlayStation Network, což PlayStation Plus účastníků a majitelé inFamous 2 na háček brzy Podívejte se na titulu více komponent. Ale je to stojí za váš čas ponořit se do této omezené, hrubý on-line beta test?

Jako fanoušek předchozí záznam v on-line nabídku, byl jsem nadšený vidět, co Naughty Dog tým přinese ke stolu tentokrát. Do dnešního dne, stále věřím, že Uncharted 2: Among Thieves je jedním z nejlepších on-line zkušenosti se nachází na PlayStation 3. Hra se zabývá mechanika si dobře konkurenčním sektoru, který nabízí podněty pro hráče, aby zpomalil, a přelstít své soupeře s dobře umístěný kryt a utajování. Naštěstí je tento typ multiplayer záležitost znovu věrně v Deception Drakea.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat