středa 29. června 2011

NC State objev najde optimální spojení 10000 krát rychleji, ResNet admini dělat dvojité vzít

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/nc-state-discovery-finds-optimal-connections-10-000-times-more-q/:
Zajímá vás, jak jen jedna zpráva v průměru Chatroulette zasedání najde cestu do místa určení, co osud může považovat za vhodné? Jistě máte. Jak to stojí, každý impuls od zásuvky Ethernet začíná svou první cestu lovem pro optimální spojení cesty, v některých případech, jde o směrování přes masivní prsten sítí přejet nesčetné kilometry optických kabelů. Použití tradičních technik, hřebíky se optimální řešení pro prsten může trvat věky (nebo dny, podle toho, co chcete), ale je tu nová metodika vycházející z NC State je den, který by mohl umožnit stejný typ scénáře k dosažení jeho přirozeného ukončení 10.000 krát rychlejší. Dr. George Rouskas, profesor počítačových věd a hrdý Wolfpacker, právě publikoval článek popisující nový systém, s ústředním bodem je "matematický model, který identifikuje přesný optimální trasy a vlnové délky pro designéry ring sítě." Více technoblábolů kolem objevu se nachází ve zdroji odkaz níže, ale bohužel, není říct, jak dlouho to bude trvat své blížící klikněte na které je třeba řešit za použití konvenčních prostředků. Zde je do budoucna, ne?

NC State objev najde optimální spojení 10000 krát rychleji, ResNet admini provést dvojitým se původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 08:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj NC State University | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat