středa 29. června 2011

Porsche ACC InnoDrive zpracovává všechny pedály, má vedení z vaší nohy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/porsche-acc-innodrive-handles-all-the-pedals-takes-the-lead-out/:
Porsche ACC InnoDrive kliky pedálů sám, má vedení z vaší nohy
Když jsme se o hlubší pohled do technologie, která umožňuje Porsche Porsche , zažili jsme krku přichytávání zrychlení a zívání vyvolávající kontroly trakce, ale nikdy jsme pocit, že auto bylo skutečně řídil sám. To by mohlo brzy změnit, Autoblog chytání klíče k testu muly Porsche Panamera S vybaven něco jako ACC InnoDrive. ACC označuje adaptivní tempomat, zatímco InnoDrive znamená (počkejte) inovační úsilí. Je to v podstatě tempomat s mozkem, mají úplně mapováno-out trasu a vědět nejen vážnost blížící se změní, ale také změny výšky a omezení rychlosti. Jinými slovy: to zjistí, jak rychle by mělo jít, a dokonce i zastaví, když je třeba, takže můžete jít celou vzdálenost, aniž by museli žádat povaleč na pedál - pokud však nedojde křižovatky. Porsche neříká, kdy jsme mohli vidět tuto technologii přichází do draze drahými doplňky balíček u vás, ale nás ujišťuje svých vozů nikdy kompletně řídit sebe: "Nebudeme se dotýkat řízení, věřit, že je praktické hledisko je klíčem k. Porsche zkušenost. "

Porsche ACC InnoDrive zpracovává všechny pedály, má vedení z nohou původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 08:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Autoblog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat