středa 29. června 2011

RFID umožňuje sdílet aquaparku fotografie na Facebooku, aniž byste opustili klidná řeka

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/rfid-tags-let-you-share-waterpark-photos-on-facebook-without-lea/:
Viz tento šťastný pár? Jsou s úsměvem, protože oni jsou v lásce, jsou v aquaparku, a oni nemají smlouvu E. coli dosud. Mohou být také smíchem s vědomím, že všech 700 svých nejbližších přátel Facebook bude brzy vidět canoodling v umělé laguně, a to díky podivné nové sdílení fotografií program od Velké Resorts Wolf. Od této chvíle bude návštěvníkům kopce Great Wolf Grand domek je schopen automaticky po svou dovolenou fotky na Facebooku, pouze pomocí RFID vybavená náramek . Všechno, co musíte udělat, je zaregistrovat své účty u check-in, slap na jejich kapel a přes hlavu na žádné z pěti kiosků umístěných po celé obci, kde mohou představovat pro obrázky, které bude okamžitě odeslán do jejich stěn (spolu s titulky) . Okamžitě de-tagging si však zůstává jednoznačně ruční práci. Wade přes přestávku za celý PR.

Pokračovat ve čtení RFID tagů umožňuje sdílet aquaparku fotografie na Facebooku, aniž byste opustili klidná řeka

RFID umožňuje sdílet aquaparku fotografie na Facebooku, aniž byste opustili klidná řeka původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 09:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat