středa 29. června 2011

Office 365 naostro, poskytuje malým a středním firmám chuť podniku

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/De3XpamR_DY/office-365-goes-live-gives-smbs-a-taste-of-the-enterprise.ars:

Microsoft dnes uvedla na trh Office 365 , jeho cloudu produktivitu a Collaboration Suite, ve 40 zemích po celém světě. Office 365 spojuje přístup k serveru Exchange e-mail, Lync zpráv, spolupráci SharePoint, aplikace Office Web, všichni do jednoho měsíčního paušálu.

Sedm různých cenových plánů jsou k dispozici, jeden pro malé podniky a jednotlivce, na 6 dolarů za uživatele a měsíc, čtyři podnik plánuje od $ 10 do $ 27 za uživatele a měsíc, a dva pro kiosek pracovníků, ceněný u $ 4 a 10 dolarů za osobu a měsíc. Small Business a Enterprise plány nabízejí 25 GB na e-mail, přístup k SharePoint a Lync zprávy, vyšší cenu, úrovní přidat Office Web App přístup, celé ploše sady Office, a Lync hlasové funkce. K dispozici je také à la carte možnost, která dovoluje mix-a-match výběr funkcí v případě, že standardní plány neodpovídají potřebám organizace. Podnik plány jsou dražší než srovnatelně vybavený malý podnikatelský záměr, ale nabízejí lepší podporu, Small Business plán nemá žádnou telefonickou podporu a lepší zabezpečení HTTPS přístup k SharePoint se objevuje pouze na podnikové plány .

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat