středa 29. června 2011

Nokia 700 "Zeta" chycen v spyshots a být připraven poskytnout mobilní makeovers

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/nokia-700-zeta-caught-in-spyshots-ready-to-give-mobile-makeov/:
Když už jsme zaměstnáni nedávné předávkování cukroví oka Nokia , tajní agenti se tvrdě pracuje na lov se více vizuální dobroty pro nás okukovat na. Tyto záběry jsou nad Nokia 700 "Zeta", který se jeví jako náhrada C6-01. Fotografie ukazují, že běží na Symbian Belle - Anna je nástupce - a zabalený s 5 Mpx fotoaparát, LED blesk a podpora NFC . Zdroj naznačuje Zeta bude dům a 1 GHz procesor a 3,2-palcový AMOLED displejem nHD, váží přes smidge 80g, a opatření se na 10mm. Kupodivu jsme vykopali unikly snímek spec listů Zeta je prohlašovat, že to bude "nejtenčí chytrý telefon", který v 10 mm nejsou nikde blízko k získání tohoto titulu.

I když žádné jiné telefony byly na obrázku, list spec (viz níže), upozornil na další tři Symbian nabídky o plánu: Nokia 701 Helen má nejlepší specifikace se skupiny s 8 Mpx fotoaparátem a 3,5-palcový ClearBlack displej, tam je Nokia 600 Cindy s NFC, 5 megapixelový střelec, a 3,2-palcový AMOLED, také jsme pravděpodobně viděli Nokia 500 Fate již byla vypuštěna jako N5 . Neexistuje žádný údaj o tom, kdy (nebo zda) lze očekávat, že některý z těchto telefonů hit na trhu, ale vypadá to, že pan Elop je zaměřen na udržování jeho slib . Více fotografií po přestávce.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Nokia 700 "Zeta" chycen v spyshots a být připraven poskytnout mobilní makeovers

Nokia 700 "Zeta" chycen v spyshots a být připraven poskytnout mobilní makeovers původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 09:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reg Hardware | zdroj GSM Arena , Flashfly | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat