středa 29. června 2011

OnLive CEO odhaluje "zcela nový přístup" k bezdrátové, úvěry Rearden za svržení Shannon je zákon

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/onlive-ceo-reveals-entirely-new-approach-to-wireless-credits/:
"V předstihu, ano - máte pravdu, je to nemožné, ale přesto jsme deset rádia všechny pracují na stejné frekvenci, a to na hranici Shannon ... a není rušení.." Můžete plně Grok význam tohoto prohlášení, ale někdo těžce zapojený do bezdrátové širokopásmové řešení krize je pravděpodobně dropjawed. Pro trochu pozadí, je tu vnímána limit bezdrátové známý jako právo Shannon, který do značné míry vysvětluje, proč nikdo nemůže sledovat YouTube klip na EVO na Michigan Stadium. Z nějakého důvodu, to bylo předpokládal, že tento zákon je v podstatě nezničitelný, ale vypadá to, jako by nepravděpodobný člen společnosti může jen nedbal očekávání. OnLive je CEO Steve Perlman v poslední době ukázalo, průlom z obchodního Rearden - zkrátka, že jsem přišel na řešení, a při testování, to dělá věci, jako je "odstranění mrtvé zóny" dohromady. Jeho snímek, byl prokázán v průběhu prezentace na Columbia, konstatuje, že důsledky jsou zde "hluboký", a my jsme nemohli souhlasit. Udělat si pevnou a hit hrají ve videu pod break - jsme rychle předány, pokud tento úsek začíná.

Pokračovat ve čtení OnLive CEO odhaluje "zcela nový přístup" k bezdrátové, úvěry Rearden za svržení Shannon je zákon

OnLive CEO odhaluje "zcela nový přístup" k bezdrátové, úvěry Rearden za svržení Shannon je zákon původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 13:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OnLive Spot | zdroj YouTube (Columbia moře) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat