středa 29. června 2011

World of Warcraft je nyní zdarma až do levelu 20, jádro hry pokles ceny

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Gh2v38pJBZ0/world-of-warcraft-is-now-free-until-level-20-core-games-drop-in-price.ars:

Pamatuji si, když DARE důstojníci by vás varovat před zlým drogových dealerů, kteří by vám první hit zdarma, aby si vás závislý? No, představte si Blizzard jako dealer, který je rozšíření, které nabízejí na prvních 20 hitů. Od teď, World of Warcraft se stala volně hrát, dokud nenarazíte na úrovni 20.

"Už jsme odstranili předchozí 10 - a 14-ti denní zkušební dobu omezení, a hráči, kteří mají zájem vyzkoušet si World of Warcraft nyní může hrát základní hru zdarma až do maximální úrovně postavy 20, včetně draenei a Blood Elf znaků, vše, co potřebujete, je Battle.net účet a připojení k internetu, "vysvětlil Blizzard ve svém prohlášení. Pokud jste spustili přes předchozí 14-ti denní zkušební, můžete se vrátit ke svému charakteru a i nadále hrát v místě, kde opustil hru, pokud chcete, ale úroveň zemědělské politiky bude stanovena na 20.

Po tom? Blizzard má nějaké levné způsoby, jak vás do hry.

... Hráči budou moci získat i originální World of Warcraft a hra se první expanze zapadla, The Burning Crusade, pouze 19,99 dolarů jako součást nové digitální bitvě na hrudi je nyní k dispozici v on-line Blizzard Store. Navíc, každý, kdo vlastní originální World of Warcraft, bez ohledu na to, když koupil hru, budou automaticky mít přístup ke všem obsahu a prvků z The Burning Crusade bez dalších nákladů.

Budeš vidět častěji, protože společnosti najít způsob, jak prodat obsahu prostřednictvím hry, používat titul jako platforma místo produktu. Ventil nedávno přestěhoval Team Fortress 2 do světa free-to-play , a dokonce i bojové hry jsou stále agresivnější v post-launch zpeněžení, i když v tomto případě nedošlo k poklesu cena za hru.

Vypnutí zvuku v komentáři: je nyní spíše ke hře World of Warcraft, nebo alespoň to zkusit?

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat