středa 29. června 2011

CyanogenMod 7 na barevné kout hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/cyanogenmod-7-on-the-nook-color-hands-on-video/:
Je těžké nemilovat Barnes & Noble je kout barvy , zvláště pokud jste mezi těmi, kdo raději podívat na text v kvalitě Podsvícený displej, než e-paper displej. Nejen, že jsme si e-book reader, když jsme první hodnotil , ale je to stále lepší díky aktualizaci na její skryté jádro Android a nedávné přidání vlastní App Store s kompletní Pandora a Angry Birds. A zatímco tam je také slušná svázaný webový prohlížeč a přehrávač hudby, to není software, který se nám líbí nejvíce - je to hardware, a to zejména hodnotové propozice.

Viz 250 dolarů ($ 200 v prodeji), koupí si nádherné 7-palcový 1024x600 pixelů kapacitní IPS panel s vynikajícím kontrastem a pozorovací úhly, 800 MHz TI OMAP 3621 procesor, PowerVR SGX 530 GPU, 512MB RAM, WiFi b / g / n, Bluetooth, 8 GB vestavěné skladování, akcelerometr a karty microSD slot - to vše zabalené v atraktivním obalu 12 mm tenký. Jistě, není 3G rádio, žádná kamera, žádný mikrofon, žádné čidlo okolního osvětlení, a ne hmatová zpětná vazba, ale i přes jeho nižší-end specifikace, barva kout jen prosí, aby se obrátil v otevřenou tablet Android.

A to je právě to, co jsme udělali, tím, že instaluje CyanogenMod 7 na barevné Reader Barnes & Noble je, spolu s Android 2.3.3 ( Gingerbread ) a kompletní sadou Google Apps. Podívejte se na naši galerii screenshotů níže a klikněte na přestávku na rukou, na video a dojmy.

Pokračovat ve čtení CyanogenMod 7 na barevné kout hands-on (video)

CyanogenMod 7 na barevné kout hands-on (video) původně objevila na Engadget na st. 29 červen 2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat