středa 29. června 2011

Insert Coin: Sociální systém sdílení Jízdní kola (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/insert-coin-social-bicycles-bike-sharing-system-video/:
V Insert mince, se podíváme na novou vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud se chcete na hřišti projekt, prosím pošlete nám tip s "mince Insert" jako předmět.


Už je to rok, co jsme naposledy slyšeli o sociálním Jízdní kola (SoBi) , na kole sdílení koncept, který má potenciál revolučním způsobem Půjčujeme, jezdit a zámku kola. Nyní se sídlem v New Yorku spuštění se pracuje na velmi nadějný druhý prototyp, a obrátil se k Kickstarter financování. Nová verze je ještě několik týdnů mimo (to je vykreslen verzi na obrázku výše), ale šlapal se k SoBi HQ v Brooklynu se podívat na první model, který je již mnohem efektivnější než systémy, které jsme viděli realizovány v Evropě a vyberte amerických měst, včetně Denver. Obě verze jsou vybaveny hlavní vzadu zámek jednotky, obsahující U-lock, zadní kolo imobilizér, GPS sledování chip, GSM modem a hub dynamo elektrický generátor. Nová verze je jednotka bude mnohem kompaktnější, dvě třetiny lehčí, a bude zahrnovat integrovaný solární panel pro vedení elektronické napájení iv případě, že kolo není v pohybu.
SoBi rozhraní pro mobilní aplikaci, která umožňuje najít a odemknout bezvýhradné kol v okolí města (budete používat svůj PIN k ovládání zámku při rezervaci období). Uživatelé platí měsíční poplatek se přihlásit, která bude obsahovat hodina volného ježdění každý den. Systém implementuje chytrý finanční pobídky, aby se kola se vrátil do strategicky umístěné center, s poplatkem za uživatele, kteří upřednostňují opustit kola někde jinde, pak se nabízí ve stejné výši jako kredit pro jezdce, kteří nájemné, které kolo a vrátit jej k rozbočovači. Vzhledem k tomu, SoBi bude půjčovna a nebudete kupovat kolo vlastní, bude brzy příznivci obdrží další úvěr ve výměně pro Kickstarter dar. Dary ve výši $ 50 nebo více také úhledný AR s podporou t-shirt, který zobrazuje "3D" model kola na vašem mobilním zařízení. Skok přes přestávku na hands-on s první sociální kolo a za-the-scenes pohled na firemní společné dílny Greenpoint, Brooklyn.

Pokračovat ve čtení Insert Coin: Sociální systém sdílení kola kola (video)

Žádné komentáře:

Okomentovat