středa 25. května 2011

EVO 3D dopravy s uzamčeny bootloader, ale HTC může přehodnotit politiku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/evo-3d-shipping-with-locked-down-bootloader-but-htc-may-reconsi/:
Máme dobrou zprávu a jednu špatnou zprávu. Pojďme se špatnou zprávou první: podobně jako Sensation, Thunderbolt, a Incredible S, Android Policie potvrdila, že nadcházející HTC EVO 3D bude také sportovní uzamčeny bootloader podobné módě, což znamená vlastní ROM modders bude mít těžké glamming až řekl telefon. Ne, že někdo by měl být překvapeni tím, toto zjištění však, vzhledem k tomu smutný trend. To znamená, že tam je ještě naděje: dneska, HTC oznámila na Facebooku, že je to "přezkoumat otázku a naší politiky kolem zavaděče" - vypadá jako někdo, kdo je vytáhl ven stránku Sony Ericsson dobrá kniha. Pokud vše půjde dobře, budeme muset počkat a uvidíme, zda se bude bít HTC Motorola k tomu, aby jejich fanoušci opět úsměv .

[Díky všem, kdo poslal to v]

EVO 3D dopravy s uzamčeny bootloader, ale HTC může přehodnotit politiku původně objevila na Engadget na st. 25.květen 2011 00:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android policie , HTC (Facebook) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat