středa 25. května 2011

Getaround sdílení automobilů servis vejde v platnost, pronajmout si jízdu s iPhone app a do auta

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:
Jsme vyjádřili naše nadšení, když jsme poprvé slyšeli o Getaround, osobní půjčovna aut, která umožňuje uživatelům pronajmout jejich auta na hodinu nebo den, a na TechCrunch narušit provoz oficiálně odešla žít pro řidiče mimo oblast zátoky. Společnost také oznámila, doprovodné auto kit, který umožňuje potenciálním nájemcům, aby odhalili jejich dočasné jezdit pouze pomocí iPhone app, na kterém místě budou mít přístup fyzický klíč uvnitř. Společnost říká, že to funguje stejně jako každá jiná bezklíčové odemykání zařízení a lze nastavit v jak malý jako pět minut. Znepokojující Majitelé by také měli vědět, že když se nabízejí své jízdě se dostanete plnou pojištění od lidí Getaround, tak všechny závazky přecházejí na jednotlivé za volantem. Nájemníci si hodnocení od majitelů aut, takže tam je určitě motivaci udržet věci čisté a uklizené, i když bychom si zcela downrated za zanedbání vrátit sedadla do původní polohy. Nezapomeňte se podívat na ukázkové video na přes odkaz, budete chtít vy jste si mysleli ze to sami.

Getaround sdílení automobilů servis vejde v platnost, pronajmout si jízdu s iPhone app a auta původně objevila na Engadget na st. 25.května 2011 08:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje Getaround , iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat