středa 25. května 2011

Ford autosedačky prototyp zachovává jeho čidel na vašem srdci, takže můžete mít oči na silnici

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/ford-car-seat-prototype-keeps-its-sensors-on-your-heart-so-you/:
Chevy byl celý "Heartbeat Ameriky" věc zahnali v 80. letech, ale teď je zase Ford se dostat na akci. Výrobce automobilů na evropský výzkum týmu představili prototyp auta sedadla, které může sledovat řidiče srdce zdvořilost šesti vložených elektrod, které lze provádět měření, aniž by přišel do přímého kontaktu s pokožkou. Technologie, poslední v nedávné řetězec zdraví-související s in-koncepce vozidla od společnosti, může zjistit, zda řidič má srdeční záchvat a předávat tyto informace vozu bezpečnostní systém. Podle vědců je systém již velmi přesný v jeho prototyp stavu, takže přesné odečty pro 98 procent pohonu času 95 procent řidičů testována. Pro více informací o systému, kontrola videa a tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení Ford autosedačky prototyp zachovává jeho čidel na vašem srdci, takže můžete mít oči na silnici

Ford autosedačky prototyp zachovává jeho čidel na vašem srdci, takže můžete mít oči na silnici původně objevila na Engadget na út. 24.květen 2011 23:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Ford | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat