středa 25. května 2011

StreakDroid 2.0.0 dává dar Gingerbread na Streak hackery

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/streakdroid-2-0-0-gives-the-gift-of-gingerbread-to-streak-hacker/:
Pokud jste po spolu, víte, že telefon nadšenec jmenoval DJ_Steve drží Dell Streak čerstvé, a to díky sérii hacknutý ROM, daboval StreakDroid. Nejnovější verze, 2.0.0 (nebo GingerStreak, pokud máte pocit, roztomilý) přináší Gingerbread na 5-ti palcový smartphone - rozšíření na poslední ROM , který dal hackeři možnost výběru Gingerbread je cca raketomet. Jako vždy, i když drahý Steve zaznamenal několik chyb v ROM časných stádiích, včetně problémy s app Superuser, méně-než-hvězdné grafický výkon, a skutečnost, že oba GPS a 720p nahrávání videa vyžaduje inženýrství pásmu a DSP se blýskl. Jak tohoto psaní, všechny připomínky jsou od vlastníků pruh dychtiví stažení tohoto pro sebe. Předpokládáme, že jste taky, tak nám dejte vědět, jak nová ROM funguje pro tebe.

StreakDroid 2.0.0 dává dar Gingerbread na Streak hackeři původně objevila na Engadget na st. 25.květen 2011 01:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MoDaCo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat