středa 25. května 2011

ASUS připravuje ultraštíhlý Eee PC 's twist' na Computexu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/asus-preparing-an-ultraslim-eee-pc-with-a-twist-for-computex/:
ASUS 'týden nemilosrdného upoutávky pokračuje dnes se siluetou co společnost nazývá "super-slim pocit [s] twist." Je to Eee PC , a nejsou tam žádné pochybnosti o tom, že netbook, ale něco o tomto evoluční produkt nebude úplně stejný jako na jeho předchůdci. Notebook Italia vykopali na snímku nahoře, který vypadá jako partner pro ASUS ' shadow-skrytá ukázku a ukazuje, co může velmi dobře být nejtenčí Eee PC jsme zatím viděli. Naposledy byl ASUS vychvalováním nic laptop-formoval, který byl tak docela štíhlý, to bylo Smartbook Neo prototyp , který nikdy dělal to z laboratoře, ale to tady sýr kráječ vypadá velmi pravděpodobné, že bude bít na trhu krátce po Computexu. Samozřejmě, že budeme v Taipei dostat lowdown pro vás, ať se stane cokoliv.

ASUS připravuje ultraštíhlý Eee PC 's twist' na Computexu původně objevila na Engadget na st. 25 květen 2011 06:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Notebook Italia , ASUS (Facebook) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat