středa 25. května 2011

Cox příkopů infrastrukturu sítě 3G, tyčinky s rozhlasové a televizní vysílání půjčil si od Sprint

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:
Cox komunikace nějaké velkolepé plány na mobilní trh, ale nejsou rýžování úplně tak, jak plánovala společnost - FierceWireless zprávy, že i když Cox už nalil peníze do vozového 3G zařízení, bude to šrot celou věc, ve prospěch nadále platit Sprint za vypůjčené vysílacího času. Mobilní služby v původních tří zahájení trhů bude údajně pokračovat, i když se chcete rychle podívat na internetových stránkách Cox ukazuje aktuální výběr telefon je stále trochu stagnuje. Zatímco my jsme ještě neslyšel žádné konkrétní důvody, proč by Cox chtít držet to jako MVNO, jsme si představit, že povinné cestovní smlouvy , aby bylo trošku jednodušší nabídnout lidem, kteří " Neuvěřitelně veletrhu "smluv. Je tu také možnost, že se všemi 4G horlivost, Cox se rozhodla, že nemá smysl v pohybu vpřed s vybavením CDMA, když LTE je zralá ke sklizni - a když Cox má 304 milionů dolarů v hodnotě 700MHz spektra čekání na tuto síť.

Cox příkopů infrastrukturu sítě 3G, tyčinky s rozhlasové a televizní vysílání půjčil si od Sprint původně objevila na Engadget na st. 25 květen 2011 08:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FierceWireless | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat