středa 25. května 2011

Nokia Oro je pokryta 18kt zlato na vnější straně, zabarvený Symbian lítostí uvnitř

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/nokia-oro-is-covered-with-18ct-gold-on-the-outside-tinged-with/:
Nokia právě představila nový podivné zvíře smartphone. Interně je to váš starý dobrý C7 - 3,5-palcový AMOLED displej, nahrávání videa 720p, 8 megapixelový fotoaparát, rádio pentaband a Symbian jako zombie OS - ale navenek to je přijata na lízat zlata barvy a zadní kryt z z pravé kůže. Cena za telefon postavený tak docela luxusně se říká, že nahoru € 800 (1.126 dolar) bez daní a dotací a zahájení se předpokládá ve 3. čtvrtletí ve vybraných zemích Evropy a Asie. Rusko je zejména zavolala jako úspěšný trhu pro tyto telefony "prémie", s Gabrielem Speratti Nokia, generální ředitel pro své operace v zemi, s vysvětlením, že:

"Máme velký počet uživatelů, kteří hledají výrobky s vynikající kvalitou provedení a materiály, které svědčí o jejich úspěchu a společenské postavení. V některých oblastech, držení těchto placených produktů je vstupenkou do brány vážně."

Musíme se dohodnout, vlastnit telefon, jako je toto bude jistě mít vliv na váš společenský život, my jsme prostě není tak jistý, že to bude pozitivní.

Pokračovat ve čtení Nokia Oro je pokryta 18kt zlato na vnější straně, zabarvený Symbian lítostí uvnitř

Nokia Oro je pokryta 18kt zlato na vnější straně, zabarvený Symbian lítostí uvnitř původně objevila na Engadget na st. 25.květen 2011 05:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nokia | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat