středa 25. května 2011

První pohled: Fedora 15 přichází s GNOME 3.0 a systemd

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0g-Se882B5Q/first-look-fedora-15-arrives-with-gnome-30-and-systemd.ars:

Komunita vývojářů open source softwaru za distribuci Fedora Linux tento týden oznámila vydání verze 15. Aktualizace přináší přepracována desktop uživatelské rozhraní a řadu pozoruhodných architektonických vylepšení pod kapotou.

Fedora je komunitní distribuce Linuxu-řízený, který je sponzorován společností Red Hat. To je vydáván dvakrát ročně na šesti-měsíční cyklus vývoje a obvykle se dodává s posledním řezání-hrana Linux software. Fedora je známá pro jízdu na špici a je často první linuxovou distribuci představit významné nové funkce. To také slouží jako inkubační prostor pro rozvíjející se technologie Červený klobouk, zejména v oblastech, jako je virtualizace. Postrádá použitelnost a odolnost některých jiných distribucích, ale jeho jedinečné technické výhody a vysokým nasazením do open source ideologie jsou přitažlivé pro systémové administrátory, vývojáře softwaru, a obhajuje svobodu software.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat