středa 25. května 2011

Samsung Galaxy tab 10.1 může loď s operačním systémem Android 3.1 na palubě, řekl, aby byl 'pár dní pryč'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/samsung-galaxy-tab-10-1-may-ship-with-android-3-1-on-board-said/:
Líbí se vám Android 3.1 ? Líbí se vám tablets štíhlejší než IPAD 2 ? Možná budete chtít hovořit s Samsung v této věci, protože tvůrce Galaxy dal tyto dva prvky společně na jeho Galaxy tab 10,1 stránku produktu a zhoršila vzrušení se pípání říkat tablet je pouhé dny pryč. Nyní, tam je to trochu protichůdné informace tady, protože Samsung tweet vlastně sliby Android 3.0, ale karta 10,1 stránce zřetelně uvádí tvrdší, lepší, rychlejší, silnější verze Android jako ten, který přichází s břidlicí. Navíc, naše rozhovory s Samsung na Google I / O na začátku tohoto měsíce uvedla, že 8.června datum startu , že jsme, že jako evangelium až do nedávné doby je trochu chatrnější nyní, s mírným zpožděním, která mohou být způsobeny touhou k instalaci poslední Honeycomb na palubě. Takže možná, že pípání je přesný, když říká, Galaxy tab 10,1 přichází jen pár dní, to záleží na vaší definici "málo".

Samsung Galaxy tab 10.1 může loď s operačním systémem Android 3.1 na palubě, řekl, aby byl 'pár dní pryč' původně objevila na Engadget na St. 25.květen 2011 04:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink thegadgets.net | zdroje Samsung , @ SamsungMobileUS (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat