středa 25. května 2011

KDDI Swing navigační systém vám pomůže najít cestu kolem skladu, vyhnout se lidské interakce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:
GPS vám pomůže dostat na své oblíbené knihkupectví, ale jakmile jste tam, to asi nebude zjistí, že Thomas Pynchon kniha, kterou hledáte. To je tam, kde je Swing navigační systém přijde KDDI palců S jeho pokyn Nokia Kamppi a NAVTEQ je Destination Maps služeb, prototyp je navržen tak, aby pomoc smartphone uživatelům najít jejich cestu kolem center, restaurací nebo jakýkoli jiný krytý prostor, s použitím pouze červená šipka jako kompas . Stačí si vybrat část obchodu, kterou hledáte, vlna telefon v kruhu a KDDI je app bude využívat systém pre-nainstalovány senzory k vyhledání polohy, než ukazovat vás ve správném směru. Zdá se, že dostatečně intuitivní, ale Swing Úspěch bude nakonec záviset na tom, kolik lidí a maloobchodní prodejny se rozhodnou přijmout. Swing v minulosti přestávka na demo video.

Pokračovat ve čtení KDDI Swing navigační systém vám pomůže najít cestu kolem skladu, vyhnout se lidské interakce

KDDI Swing navigační systém vám pomůže najít cestu kolem skladu, vyhnout se lidské interakce původně objevila na Engadget na st. 25.květen 2011 09:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat