středa 25. května 2011

BT a všechno všude začne LTE soud v venkovských Velké Británii letos v září

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/25/bt-and-everything-everywhere-will-start-lte-trial-in-rural-uk-th/:
Některé z nejodlehlejších částí Spojeného království stále nemají přístup k širokopásmovému připojení jakéhokoliv druhu, ale později tento rok, oni by mohli mít takové, které nás činí pohled na v závisti. BT a všechno všude plánují start LTE soud v Cornwallu, Anglie je nejjižnější kraj, který bude trvat od 1. září do konce prosince. Rychlosti připojení se mohou rozšířit tak vysoko, jak 40Mbps, ačkoli typická sazba by měla být blíže k 10Mbps. Dobrovolníci se nyní snažil podílet se na řízení, ačkoli oni mají své bydliště (nebo je ochoten k dalšímu, předpokládáme), v hezké malé 4G pokrytí oblasti nedaleko Newquay. BT a T-Morange byl povolen dočasný plátek 800 MHz spektra udělat experimentovat v, který bude pravděpodobně k mání v LTE spektru aukce , která je nastavena na příští rok. Nejprve jsme se Newquay, pak jsme se světu.

Pokračovat ve čtení BT a všechno všude začne LTE soud v venkovských Velké Británii letos v září

BT a všechno všude začne LTE soud v venkovských Velké Británii letos v září původně objevila na Engadget na st. 25.květen 2011 03:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Daily Telegraph , BBC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat