středa 27. dubna 2011

Sony škádlí 'Freestyle Hybird PC' tablety jezdec a next-gen ultra-přenosný notebook

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/sony-teases-freestyle-hybird-pc-tablet-slider-and-next-gen-ult/:
Nejsme si jistí, jak to proklouzl kolem nás na Android tablety Sony události, ale ukáže, elektronika obr také škádlil pár zajímavých VAIO notebooků. První na řadě je "Freestyle Hybrid PC", které mezi snímky režimu tabletu a laptop mode - velmi podobně jako posuvné PC Samsung , ale zdánlivě štíhlejší spodní poloviny sans-trackpad (i když se můžeme jen asi na místě ukazovátko na klávesnici ). Žádné slovo o specifikace, ceny či dostupnosti tady, ale můžete připomenout naše osvědčené sázkař , kde je 9,4-palcový displej a 799 dolar trh na podzim. By to mohlo být, že? Uvidíme.

Také ukázaly, vedle je elegantní "Ultimate Mobile PC" - na snímku po přestávce - s nádechem USB 3.0 a HDMI na štíhlé tělo, ale opět, že to není moc kam jít s tohoto snímku. Hej, alespoň my teď víme, že je čas začít šetřit se na tyto špatné chlapce.

Pokračovat ve čtení Sony škádlí 'Freestyle Hybird PC' tablety jezdec a next-gen ultra-přenosný notebook

Sony škádlí 'Freestyle Hybird PC' tablety jezdec a next-gen ultra-přenosný notebook původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 01:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Netbook Novinky | zdroje PC hodinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat