středa 27. dubna 2011

Motorola slibuje odemknout bootloaderů pro budoucí telefony Android?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/motorola-promises-unlocked-bootloaders-for-future-android-phones/:
Android uživatelé hovořili , a možná, jen možná, Motorola vlastně slyšel - AusDroid tvrdí, že prohlášení přímo od výrobce mobilních telefonů slibné odemknout bootloaderů později v tomto roce:
Jsme úplně pochopit provozovatel požadavků na bezpečnost pro koncového uživatele, a také, chtějí podpořit vývojářských komunit je vhodné využít tyto produkty jako vývojovou platformu. Naším záměrem je umožnit unlockable / relockable bootloader v současné době k dispozici na Motorola XOOM Napříč celým naším portfoliem zařízení počínaje koncem roku 2011, kdy dopravci a provozovatelé umožní to.
Nádherně firemní z nich projít kolem lupenu na dopravce, ne? Tento citát pochází prostřednictvím muže, který žádal Moto jen taková věc, myslí si, tak prosím, vezměte si ji s trochou soli, a budete první vědět, jestli dostaneme potvrzení od společnosti Motorola sám.

Motorola slibuje odemknout bootloaderů pro budoucí telefony Android? původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 22:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AusDroid | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat