středa 27. dubna 2011

Ad-podporované Kindle lodě brzy, fanoušci ve stupních šedi reklamy radovat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/ad-supported-kindle-ships-early-fans-of-grayscale-advertising-r/:
Skvělá zpráva pro lidi, kteří milují číst, ale chtějí zážitek podílí více inzerce: výkonný Amazon oznámil, ad-podporované Kindle , původně navržený pro 3.května vydání, je jít ven k zákazníkům téměř o týden dřív. Kindle se Speciální nabídky, jak to je laskavě známý, bude loď z 27. dubna naloženo s včasným inzerátů z vašich oblíbených značek, včetně General Motors, Procter & Gamble a Visa - to jsou vaše oblíbené značky, ne? Výměnou za sponzorované reklamy, spořiče obrazovky a ve spodní části domovské obrazovky, dostanete poslední generace WiFi-pouze Kindle za pouhých $ 114 - sorry, nabídka k dispozici pouze v USA. Zákon nyní, jak Amazon slibuje, že nikdy nebude jen dát tyto pryč.

Ad-podporované Kindle lodě brzy, fanoušci ve stupních šedi reklamy radovat původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 06:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny věci Digitální | zdroje Hledám Alpha | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat