středa 27. dubna 2011

Windows 8 nastavení stránky navrhuje tableta kompatibility, obejme Metro posuvníky (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/windows-8-settings-page-suggests-tablet-compatibility-embraces/:
Nejnovější Windows 8 nastavení stránky narážky na tabletu kompatibility, Metro posuvníky? (Video)
Stále čekáme na Microsoft, aby nám ránu pryč se svou strategií tablet nadvládu, ale díky nejnovější sestavení Windows 8 kapat přes na internetů, máme ještě další ukazatel toho, že společnost doufá, že se spoléhají na OS. Samozřejmě již víme, že to bude běh na ARM procesorech, a teď se podíváme na sadu nastavení, která mají silné tablet důsledky. Na displeji ve videu níže (a na obrázku nahoře) jsou přepínače pro mobilní širokopásmové připojení, Bluetooth a GPS. Jistě, notebooky mají ty taky, ale tady je to všechno představila s citem Metro, že, upřímně řečeno, vypadá jako skutečný fuška spravovat pomocí myši. (Stačí se podívat na ty posuvníky!) Ale s 16:9 obrazovkou a gesto bít, možná to bude všichni sešli. Mezitím WinRumors hlásí, že tam bude šest samostatných varianty Windows 8 a že tablety jsou vlastně docela daleko, znovu ukazuje na Q1 2012 vydání nejpozději. Ano, jsme již těší na příští rok CES, ne?

Pokračovat ve čtení Windows 8 nastavení stránky navrhuje tableta kompatibility, obejme Metro posuvníky (video)

Windows 8 nastavení stránky navrhuje tableta kompatibility, obejme Metro posuvníky (video) původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 07:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Microsoft Novinky | zdroje Compixels , WinRumors | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat