středa 27. dubna 2011

T-Mobile G2x postrádá čtyřpásmové HSPA +, rozbije sny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/t-mobile-g2x-lacks-quadband-hspa-shatters-dreams/:

Od té doby jsme ho poprvé uviděl na CTIA, T-Mobile byla reklama její krásné G2x superphone jako HSPA + čtyřpásmové zařízení schopné. Na základě zveřejněné specifikace v tiskových zprávách, a dokonce i na T-vlastní webové stránky Mobile, nebyl žádný důvod se domnívat, že G2x nebyla slučitelná s AT & 1900 / 850 MHz 3G T kapely, kromě podpory T-Mobile 1700MHz "4G "( AWS ), chuť a Evropa / Asie 2100MHz standard. Toto dělalo perfektní smysl - zejména s ohledem na AT & T má plány na získání T-Mobile - až lidé začali nákupu a odblokování telefonu. Zprávy rychle přišel kapat v tom, že G2x nebyl schopen se připojit k AT & T 3G sítě, něco jsme ověřili po odemknutí naši recenzi jednotky. To je, když jsme se rozhodli, že možná to bylo omezení v pásmu software spíše než hardwarové omezení, takže jsme se natáhl na T-Mobile k připomínkám, a přijal následující prohlášení:
T-Mobile G2x list, připojené [ PDF odkaz ], obsahuje přesné informace. T-Mobile web je nesprávné a pracujeme na nápravě. G2x podporuje 850/900/1800/1900 MHz pro 2G/GPRS pouze, a podporuje 3G/4G UMTS / HSPA + kapel I a IV. G2x nepodporuje AT & T 3G kapely. Tato bandáž na bázi hardwaru.
To je samozřejmě nešťastné zprávy, a je jednoznačně hlavní faux pas se jménem T-Mobile. To je obzvláště znepokojující, protože jsme byli tak jistý G2x je čtyřpásmové podporu 3G, když jsme hovořili v našem posledním mobilním podcast . No dobře, budete žít a učit se, ne?

T-Mobile G2x postrádá čtyřpásmové HSPA +, rozbije sny původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 11:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat