středa 27. dubna 2011

Sony uvádí PSN update, potvrzuje 'ohrožení osobních údajů'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/sony-provides-psn-update-confirms-a-compromise-of-personal-inf/:
http://www.engadget.com/2011/04/26/sony-provides-psn-update-confirms-a-compromise-of-personal-inf/
Vypadá to, jako věci jsou stejně špatné jako jsme se obávali, a že " vnějšímu vniknutí "dostal trochu hlubší, než bychom si přáli. V aktuální informace o jeho PlayStation.Blog, Sony jen potvrdil, že probíhající PSN výpadek byl způsoben "škodlivé akce", které už jsme věděli, ale pokračuje tím, že uvede, že byl také "ohrožení osobních údajů." Přesně to, co to znamená, že Sony není říkat, a to se zastaví před tím, že data karty úvěr na PSN a Qriocity uživatelů byla vystavena, ale společnost říkat "číslo své kreditní karty (kromě bezpečnostního kódu) a datum vypršení platnosti může být získat. " Ano, může to být získány - ani Sony není jistý. Neexistuje žádná další ETA, když PSN lze zálohovat on-line, nebo když byste měli být schopni konečně vzorek Portal 2 's vynikající online co-op módu, ale alespoň si můžete nadále sledovat Netflix .

[Díky všem, kdo poslal to v]

Sony uvádí PSN update, potvrzuje 'ohrožení osobních údajů' původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 16:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PlayStation Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat