středa 27. dubna 2011

SETI pozastaví hledání mimozemského života, ET pláče v tiché temnotě vesmíru

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/seti-suspends-search-for-alien-life-e-t-weeps-in-the-silent-da/:
Náš pokrok směrem intergalaktický přátelství utrpělo další ránu, jako SETI pozastavena činnost svých Allen Telescope Array. Financováno Microsoft co-zakladatel Paul Allen, pole je sbírka rozhlasových nádobí, které skenování oblohy pro známky života, teď to bude v "hibernace" režimu do roku 2013, kdy institut nové kolo dotací začíná. SETI doufá získat 5 milionů amerických dolarů, aby Array zpět do režimu online do té doby, zatímco to pokračuje k použití dalších dalekohledů z celého světa, včetně Hubblova kosmického dalekohledu . Rozpočet strasti jsou zejména hořké vzhledem k počtu nově zjištěných cizí planety - NASA Kepler mise nalezeno 1235 . Pokud některé z nich jsou další vysílání Wow! signál, doufejme, že to nespadá na hluché uši pozemšťan.

Soubor pod: ,

SETI pozastaví hledání mimozemského života, ET pláče v tiché temné místo původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 20:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNN | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat