středa 27. dubna 2011

Qik Video Připojte se dostane Android a Apple uživatelé vidí oko-k-oko

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/qik-video-connect-gets-android-and-apple-users-seeing-eye-to-eye/:
EVO a MyTouch 4G vlastníci mohli vychutnat přednosti video hovorů prostřednictvím Qik na nějakou dobu, ale Skype je nejnovější akvizicí je konečně nechal několik telefonů se do akce. Qik Video Spojte nyní pracuje s některými zařízení se systémem Android 2.1 a výš, iPhone, IPAD 2s a všechny iPod Touch s kamerou - nájem Apple fanboys a Android obhájci mluvit tváří v tvář přes 3G, 4G, a WiFi se zařízením jejich výběru . Není to první aplikace dělat cross-platformní videohovory , ale to je jen jeden s video mail Qik a sdílení videa služeb. Úlovek? Je to jen v současnosti k dispozici na deset telefonů Android, ačkoli dev týmy jsou "busy stále Video Chat připraven na další telefony." Doufejme, že pracují rychle.

Qik Video Připojte se dostane Android a Apple uživatelé vidí oko-k-oko původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 02:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tech Crunch | zdroje Qik | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat