středa 27. dubna 2011

Nokia Symbian převody rozvoj a 3.000 zaměstnanci Accenture, bude zredukovat počet pracovních sil o dalších 4.000

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/nokia-transfers-symbian-development-and-3-000-employees-to-accen/:
Nokia už udělal dost, aby zpřetrhaly vazby s loňskou velký tlak pro Symbian a Qt vývoj, i když to je možná největší krok dosud. Finská společnost oznámila, že je převedení odpovědnosti za Symbian rozvoje poradenské a outsourcingové firmy Accenture, která zní divně vzhledem k posledně oblečení na nezkušenost v poskytování mobilních aktualizace operačního systému, ale dobrou zprávou je, že 3.000 vývojářů Nokia se pracuje na platformě Symbian bude pokračovat ve své práci v rámci nového zaměstnavatele. Že v podstatě znamená, že Nokia bude žít až do své nešťastné slib, že tam bude " podstatné snížení zaměstnanosti "ve svých vlastních řadách, zatímco ještě drží muži a ženy odpovědné za aktualizaci Symbian zaměstnané. Bohužel, bude stále existovat dalších 4000 pracovních míst ve společnosti globální pracovní síly, především ve Finsku, Dánsku a Velké Británii, která bude "dochází ve fázích" mezi začátkem a koncem příštího roku. Nokia dohodě s Accenture zahrnuje také pokračovat spolupráce na poskytování mobility softwaru a služeb na platformě Windows Mobile. Můžete si přečíst více o tom v PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nokia převody Symbian rozvoj a 3.000 zaměstnanci Accenture, bude zredukovat počet pracovních sil o dalších 4.000

Nokia Symbian převody rozvoj a 3.000 zaměstnanci Accenture, bude zredukovat počet pracovních sil o dalších 4.000 původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 04:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nokia Konverzace | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat