středa 27. dubna 2011

TomTom uživatelských dat prodávány nizozemské policie, který se používá k určení ideálním místem pro rychlostní pasti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/tomtom-user-data-sold-to-danish-police-used-to-determine-ideal/:
TomTom uživatelských dat prodávány dánská policie, který se používá k určení umístění radarové pasti
Máme rádi, když celková rychlost přenosu dat z přístroje GPS nám pomáhá vyhnout se dopravní události a školní zóny. Jak to dopadá, když tam jsou některé jiné použití pro stejné statistiky. Nizozemské internetové noviny AD hlásí, že tyto údaje zachyceny TomTom navigační zařízení byl koupen v zemi policie a je používán k určení, kde pastí a kamery by měly být umístěny rychlost. TomTom byl údajně vědom svých dat byl používán takovým způsobem, ale v případě, že policie by jen souhlasit prodat údaje o místě jeho rychlostní kamery a pasti zpět na TomTom, proč, mohlo by to být začátek krásného vztahu.

Aktualizace: TomTom má vydal prohlášení , které jsme vložené po přestávce. Chcete-li být zcela jasné, všechny tyto údaje jsou shromažďovány anonymně a že policie netuší přesně, kdo je nepřiměřená rychlost, jen, že došlo k překročení povolené rychlosti.

Pokračovat ve čtení TomTom uživatelských dat prodávány nizozemské policie, který se používá k určení ideálním místem pro rychlostní pasti

TomTom uživatelských dat prodávány nizozemské policie, který se používá k určení ideálním místem pro rychlostní pasti původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 13:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DutchNews.nl | zdroje AD | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat