středa 27. dubna 2011

LG Optimus přináší velký 4,3-palcový displej a NOVA 1GHz dual-core na superphone stranu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:
Co je velké, většinou bílé, a stanovit pro korejský trh zítra? To je pravda, LG Optimus Big! Tento 4,3-palcovým nehorázná lež, LG největší sluchátko k dnešnímu dni, touts 1GHz dual-core procesor, mírně stáhl Android 2.2 jako jeho OS, HDMI výstup, 5 megapixelovým fotoaparátem a 16GB Bult-při skladování. Že spec listů zní mocný blízkosti starší Optimus 2X , která zahájila na začátku roku, i když pár věcí byly také půjčil si od stále ještě unreleased Optimus Černý . Jedná se o zobrazení NOVA , který může kliky celou cestu až 700 nits jasu, a WiFi Přímé , která umožňuje bezdrátový inter-zařízení komunikace bez nutnosti prostředníka přístupový bod k WiFi. Tento velký, lahodné spec sendvič je bít svém domácím trhu 28. dubna, ale je to bohužel ani slovo o tom, kdy a kde jinde by to mohlo ukázat. Jen mějte pozor na to, by nemělo být tak těžké místo.

LG Optimus přináší velký 4,3-palcový displej a NOVA 1GHz dual-core na superphone strana původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 15:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělštině , BGR , UberGizmo | zdroje U + | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat