středa 27. dubna 2011

Amarok je P1 elektrické motorocycle prototyp je rychlý, lehký, a připravený k závodu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/amaroks-p1-electric-motorocycle-prototype-is-fast-light-and-r/:
Co je rychlé, elektrické, a dělal v Kanadě? Ne, ne poslední Rush záznam, je to P1, nový elektrický motocykl prototyp od Quebec-založené Amarok Consultants. Společnosti - pojmenovaná po slovo Inuit pro vlka - představila na kole tento týden oznámil plány vstoupit na to v letošním TTXGP , mezinárodní závodní série pro elektrická vozidla. 75 koní dva-kolář byl navržen s důrazem na laser-lehká konstrukce, mačkání 7.5-kilowatthodina baterie a dva Agni 95 elektromotorů do bantamová 325 libra tělo - což pro jeden z nejlehčích elektrických závodních motocyklů v okolí. Firmy nekončí, ale střelba na 275 libra za druhé generace na kole tím, že by více na-par s plyn-poháněl protějšky.

Amarok je P1 elektrické motorocycle prototyp je rychlý, lehký, a je připraven na závod původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 23:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Amarok Racing | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat