čtvrtek 14. dubna 2011

Sharp je nový 70-palcový LCD HDTV je rozhodně větší než ten váš přítel právě koupil

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/sharps-new-70-inch-lcd-hdtv-is-definitely-bigger-than-the-one-y/:

Na svém "Spectacularge" dnešní tiskové konferenci Sharp oznámila svůj nový 70-palcový LC-70LE732U je největší LCD HDTV na trhu. Je to sportovní Quattron čtyřech barevných pixelů, plné LED podsvícení, Netflix, CinemaNow, Vudu Apps a DLNA přístup mezi jeho seznam funkcí, ale žádný 3D. Že budou napraveny jedním ze tří dodatečných modely 70-palcový LCD Sharp říká, že to bude loď letos v létě, ale mezitím jsme jen těší návrat k opojné dny 2006 , kdy LCD byly spotřebitelské poslední nalezené v této velikosti . Zúčastněné strany se dost zeleně na pokrytí 3.799 dolarů Obvyklá cena by měla být schopna, aby tyto v jejich místních prodejců, zatímco zbytek může zírat specifikace v tiskové zprávě po přestávce, nebo hands-na obrázcích budeme mít až krátce ( ten nahoře je z CES .)

Pokračovat ve čtení Sharp nový 70-palcový LCD HDTV je rozhodně větší než ten váš přítel právě koupil

Sharp je nový 70-palcový LCD HDTV je rozhodně větší než ten váš přítel právě koupil původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 17:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat