čtvrtek 14. dubna 2011

ASUS Eee se omlouvá za zpoždění Pad Transformátor to nebude detail, USA zahájit zavěšen na konec dubna

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/asus-apologizes-for-eee-pad-transformer-delay-it-wont-detail-u/:
No, pokud jde o zpoždění jít, je to vypadat jako ten, který ASUS je ochoten akceptovat. Jak společnost uvádí na své stránce Facebook, poptávka po Eee Pad Transformer zřejmě byla tak vysoká, že prvních několik dávek mají vyprodáno "mnohem rychleji ', než měl v plánu. To je opustil globální trh pro tablet voštinová trochu v vzduchu, s firmou pouze nařizovat lidé na své stránky na Facebooku pro jednotlivé země pro více informací, i když bohužel neposkytují příliš mnoho podrobností v tomto okamžiku.

Že zpoždění zřejmě nebude mít vliv na trh v USA, i když - alespoň ne na nějaké významné míry. Podle webové stránky povýšeného JoannaStern.com, Transformátor bude se bít v USA na konci tohoto měsíce s cenovkou $ 399, zatímco klávesnice dock poběží vám 149 dolar. Mohli bychom možná být vidět začátky tablety cenové války ? Zde je doufat.

[Díky, Jakub]

ASUS Eee se omlouvá za zpoždění Pad Transformátor to nebude detail, USA zahájit zavěšen na konci dubna původně objevila na Engadget na st. 13.dubna 2011 18:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ASUS (Facebook) , Joanna Stern | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat