čtvrtek 14. dubna 2011

Společnost Microsoft potvrzuje, IE10 nepoběží na Windows Vista, miliony uživatelů IE9 pokrčit

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsoft-confirms-ie10-wont-run-on-vista-millions-of-ie9-user/:
Pokud jste součástí skupiny slábnoucí stále používáte Windows Vista, budete muset počkat do další upgrade, aby IE10 pro rotaci - Microsoft potvrdil, že nejnovější verzi svého prohlížeče nepoběží na jeho poslední- gen operačního systému, a to buď ve formě vývojář náhledu nebo při závěrečné software lodí. I když je to lákavé, že interpretovat jako pokus o to součástí Microsoft dát široce nenáviděli Vista ve své minulosti, je to vlastně precedens pro toto - pamatujte, že Microsoft uřízl XP podporovat, když představila IE9. Jako zástupce společnosti Microsoft řekl Computerworld, společnost by raději neměl vyvíjet software pro nejmenší-společného jmenovatele. Alespoň, pokud máte držet s nově ražených IE9, můžete si být jisti, že budete v dobré společnosti .

Společnost Microsoft potvrzuje, IE10 nepoběží na Windows Vista, miliony uživatelů IE9 pokrčením ramen se původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 13:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Computerworld | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat