čtvrtek 14. dubna 2011

'Internet věcí,' evropského výzkumu a vývoje zálohy urychluje naši budoucnost Phildickian

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/european-randd-advances-internet-of-things-hastens-our-phildick/:
Proč se naše lednička vypálit urgentní e-mail, když mléko je pryč lumpy? A papír dávkovače záchod nás varovat, že je prázdný - předtím, než jsme se posadit? A když bude naše mikrovlny spustit stahování? EUREKA, Evropská síť pro výzkum a vývoj, ví, jak špatně vám touží po síti objektů, a spíše než zesměšňovat ty, že se pohybuje na pomoc. Za tímto účelem vyvinula malý, levný, baterie-poháněl senzory schopné propojit vše od spotřební elektroniky na životní prostředí monitorů tovární roboty - ". Internetu věcí" vytvářet mnohem-očekávalo Ale na rozdíl od přes-medializovaný RFID , je to technologie, kterou si vlastně použít. Místo toho, aby věděl, zda se vaše klíče jsou skutečně na čtenáře RFID, síť může jemně připomenout, že jste nechal v autě, které je nyní 100 kilometrů s někým jiným za volantem, ale naštěstí pro vás, málo plynu. Pohled do budoucnosti takzvaný věcí s tiskovou EUREKA je, pohodlně vložené po skoku.

Pokračovat ve čtení internet věcí, 'evropského výzkumu a vývoje záloh' urychluje naši budoucnost Phildickian

internet věcí, 'evropského výzkumu a vývoje záloh' urychluje naši budoucnost Phildickian původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 00:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Physorg | zdroje EUREKA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat