čtvrtek 14. dubna 2011

Bridgestone staví největší e-papír tablety, vyhýbá spotřebitelů (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/bridgestone-builds-worlds-largest-e-paper-tablets-shuns-consum/:
Bridgestone AeroBee Tablety
Pokud jste si mysleli, Kno byl nepraktický, podívejte se na tyto A4 a A3-velké AeroBee terminály od Bridgestone . Společnosti, nejlépe známý pro jeho pneumatiky reklamy představovat roztomilá zvířata asi dostat přejet, představila dva nové tablety s 21-palcový a 13-palcový ( nezaujatý ) barevný e-papír obrazovky - největší na trhu k dispozici. Můžete zkontrolovat je ve videu po přestávce, ale ne příliš nadšeni, jsou tato zvířata nejsou určeny pro spotřebitele. Místo toho, oni jsou uváděny na trh na podniky, které budou pravděpodobně používat je jako in-store displeje nebo kiosků. Další krok: konferenční stolek-knihy e-čtenáři. I když, máme podezření Ve stínu č. Towers ztratí něco, co v překladu.

Pokračovat ve čtení Bridgestone staví největší e-papír tablety, vyhýbá spotřebitelů (video)

Bridgestone staví největší e-papír tablety, vyhýbá spotřebitelů (video) původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 20:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat