čtvrtek 14. dubna 2011

T-Mobile ruší i další plus neomezený plán na předvečer startu?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/t-mobile-cancels-even-more-plus-unlimited-plan-on-eve-of-launch/:
Stačí, když jsme si mysleli, T-Mobile byl, asi to rock svět bring-vaše-vlastní-telefon nabízí zákazníkům šíleně levný neomezený plán , my jsme slyšel, že společnost má škrtil 60 dolarů neomezenou verzi ještě více Plus v postýlce - - TmoNews snagged má vnitřní komuniké, které tvrdí, že plán byl zrušen na poslední chvíli. Prostě jsme se natáhl na T-Mobile sebe, nicméně, a bylo řečeno, realita je nic takového:
T-Mobile nebyl oficiálně oznámit každém případě plány včera, a společnost nebude komentovat pověsti a spekulace. Dnes, T-Mobile oficiálně oznámil nové, jeden-line neomezený plán, který je k dispozici již dnes za pouhých 79,99 dolarů za měsíc, se ještě více plánu a dva-leté smlouvy.
Jinými slovy, T-Mobile říká, že to nikdy rozesláno předchozí tiskové zprávě vůbec. Nejsme si jisti, kdo mluví pravdu tady, ale tak jako tak, jedna věc je jistá - tam ještě nebude 60 dolarů neomezené Ještě více Plus plánu, který začíná zítra ráno. Jste více než vítáni suché vaše slzy s $ 80 na-kontrakt plánu teď, ačkoli. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení T-Mobile ruší i další plus neomezený plán na předvečer startu?

T-Mobile ruší i další plus neomezený plán na předvečer startu? původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 17:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TmoNews | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat