čtvrtek 14. dubna 2011

Motorola a Huawei pokles probíhajícím soudním řízením, vstoupit do nové info-dohodu o rozdělení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/motorola-and-huawei-drop-pending-lawsuits-enter-into-new-info-s/:
Po měsících bojů na hřišti, Motorola a Huawei se konečně dospěli k dohodě urovnat své spory jednou provždy. Obě strany mají nyní klesl jejich probíhajícím soudním řízením, se Motorola původně obvinil z krádeže Huawei obchodního tajemství z jeho bývalých zaměstnanců, a později na Huawei dostat všechny starosti o Motorola únik důvěrných informací přes jejich partnerství soupeřit s Nokia Siemens Networks. Tato nová dohoda bude nyní Motorola umožní "přenést své obchodní dohody s firmou Huawei na NSN za poplatek," který by pak umožňují NSN Prostřednictvím tohoto informačního e do provozu Motorola sítí, které využívají Huawei zařízení. Aww, není to hezké, když peníze vyřeší všechno? Tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení Motorola a Huawei pokles probíhajícím soudním řízením, vstoupit do nové info-dohodu o rozdělení

Motorola a Huawei pokles probíhajícím soudním řízením, vstoupit do nové info-dohodu o rozdělení původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 01:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat