čtvrtek 14. dubna 2011

Netflix pro Xbox 360 s podporou Kinect aktualizován, každý vlny!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/netflix-for-xbox-360-updated-with-kinect-support-everybody-wave/:
Příště trefíte app Netflix na Xbox 360 update jsme slyšeli na CES bude čekat, čímž Kinect majitelé možnost film prostřednictvím svých videí (jako ESPN3 a Zune se od okrajových zahájila ) bez kopání správce z gauč polštáře. Po stažení 43MB aktualizaci mávání rukou těch, pro kameru nebo říkat Xbox bude vytáhnout novou nabídku jsme viděli výše, která výběry auto druhů pro procházení podle hlasu nebo gesta na základě toho, co si myslí, že možná budete chtít dívat dál. Výběr "procházet všemi" přináší vám zpátky do standardního menu a je pravděpodobně nejvíce metoda bude chtít držet se však budou moci pozastavit film rychle během přehrávání jednoduše říká Xbox, Pause (nebo FF, dozadu, přeskočit scénu, atd.), je docela pohodlné. Ne v blízkosti Xbox? Podívejte se na krátké video v akci po přestávce.

[Díky, Jiří]

Pokračovat ve čtení Netflix pro Xbox 360 s podporou Kinect aktualizován, každý vlny!

Netflix pro Xbox 360 s podporou Kinect aktualizován, každý vlny! původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 11:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hlavní Nelson | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat