čtvrtek 14. dubna 2011

Google prostředků projektu pro výuku počítačů litovat, bohužel nepovede k omluvný stroje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/google-funds-project-to-teach-computers-regret-sadly-wont-lead/:
Viděli jsme poněkud strašidelný řadu robotů naprogramovat tak, aby napodobovat lidské emoce, ale výuka stroj cítit lítost? Nyní, to je nový. S financováním od společnosti Google, tým Tel Aviv University výzkumníků pracuje na algoritmu pro výuku počítačů, učit se ze svých zkušeností, tak redukovat případy "virtuálního litovat." Podle vedení týmu, by takový algoritmus umožní serverů a systémů směrování k více efektivně řešit s internetovým provozem, uznáním a dokumentovat věci, jako je náhlé výkyvy v provozu nebo zvýšenou pozornost on-line produktů. V podstatě, tím více se poučit ze svých minulých nedostatků, více účinná stroje stát. Google zřejmě zajímá o potenciální dopad na programy, jako je AdSense a AdWords . Teď, když oni mohli jen učit online inzerenty stud ... Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Google prostředků projektu pro výuku počítačů litovat, bohužel nepovede k omluvný stroje

Google prostředků projektu pro výuku počítačů litovat, bohužel nepovede k omluvný stroje původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 02:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tel Aviv University | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat