čtvrtek 14. dubna 2011

BlackBerry scénáře recenze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/blackberry-playbook-review/:
Slova "hry" a "kniha" jsou trochu zvláštní volba pro poslední pokus RIM na spotřebitele významem, tablety, že v jeho jádru, provozuje jednu z nejvíce hardcore a průmysl-přátelský operační systémy známo, že muži. OS je QNX a hardware je, samozřejmě, BlackBerry scénáře. Je to podnik-přátelské nabídkami, které by to také o dobytí spotřebitele tablety ecosphere v naději, že následovat ve stopách mobilních telefonů BlackBerry, které mají naplněné kapsy podnikových manažerů a BBM závislých po celém světě.

Je to něco vážného tablety ve srovnání s konkurencí běží software od společnosti Apple a Google, a když to jistě hry, jeho největší předností jsou spíše nudné. To dělá opravdu skvělou práci při zobrazování prezentace v PowerPointu, například, a má bezpečnostní kotlety, aby posledním čtvrtletí neutěšené prodejní čísla dostaly do nesprávných rukou. Zajímavých věcí? Ne, ale užitečné funkce pro jistotu, a to bez ohledu na to, zda si najít ty zajímavé a nudné je to RIM sedm-palec, Flash-s, ale chybí 3G-tablet oblečený v nenápadný, ale velice propracovaným zevnějškem. To, co běží na sklo, které nezklame.

Pokračovat ve čtení scénáře BlackBerry recenzi

BlackBerry scénáře přezkoumání původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 21:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat