čtvrtek 14. dubna 2011

New York City značky 16.dubna jako Foursquare den, starosta dobrý pocit jeho šance

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:
16 je produktem srovnat čtyři, tak přirozeně datum 16.dubna je nejlogičtější jeden být nazýván Foursquare den. Právě důvod, proč takový oslava měla existovat, je méně zřejmé. Jak to dopadá, místní pohyb Foursquare uživatelů vybudovala páry kolem myšlenku věnovat jeden den v on-line check-in služby, že pojem pak filtruje až zakladatelů Foursquare , kteří se rozhodli jít "100% na tohle," a nyní, poněkud překvapivě, tak má New York primátor ( zvolen jeden) Mike Bloomberg. Jak to vidí Mike, Foursquare představuje jemný příklad startup-přátelské prostředí New Yorku, což je důvod, proč mu to dávat to a dosud neformální Foursquare den oslav oficiální NYC pečeť. On dokonce šel tak daleko, že dodat Mayoral Prohlášení Foursquare kanceláří, které můžete vidět na vlastní oči po přestávce.

Pokračovat ve čtení New York City značky 16.dubna jako Foursquare den, starosta dobrý pocit jeho šance

New York City značky 16.dubna jako Foursquare den, starosta dobrý pocit ze své šance původně objevila na Engadget na Čt. 14.duben 2011 14:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Obchodní Insider | zdroje Mike Bloomberg , 4sqday , Dennis Crowley (Facebook) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat