čtvrtek 14. dubna 2011

Microsoft je nejnovější WP7 podvozek spec zahrnuje druhé-gen Hledík, volitelné gyroskop

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsofts-latest-wp7-chassis-spec-includes-second-gen-snapdrag/:
Minimální specifikace pro Windows je Microsoft Phone 7 OS vzali hezké narazit nahoru, to bylo odhaleno na letošním MIX . Aktuální WP7 telefony jsou všechny spuštěné Qualcomm Snapdragon MSM8x50, originální 1GHz část s grafikou adreno 200, ale Microsoft má nyní aktualizován požadavek na druhý-gen část společnosti Qualcomm, MSM8x55 a silnější adreno 205 GPU. To je už vidět široké přijetí mezi zařízeními, jako je HTC Thunderbolt a Xperia hrát , ale Microsoft se nespokojí jen s jednou z možností a je také házení v Qualcomm MSM7x30 , pokutu multimediální umělec, který je již hitem na trhu uvnitř T-Mobile G2 . Druhá část také přichází s adreno 205, což je konstantní budoucích zařízení s Windows Phone, zatímco možnost zahrnout gyroskop byl také dotovány pro. Video z MIX 11 zasedání vysvětlovat tyto vychytávky a ještě mnohem více o WP7 architektury lze nalézt po přestávce.

Pokračovat ve čtení Microsoft poslední WP7 podvozek spec zahrnuje druhé-gen Hledík, volitelné gyroskop

Microsoft je nejnovější WP7 podvozek spec zahrnuje druhé-gen Hledík, volitelný gyroskop původně objevila na Engadget na čt. 14 duben 2011 13:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileTechWorld | zdroje Channel 9 | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat