středa 30. března 2011

Uvnitř obří megawatt baterie, které budou moci Ruska v Soči Zimní olympijské hry (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/inside-the-giant-megawatt-batteries-that-will-power-russias-soc/:
Čisté a konstantním výkonem je něco, co považujeme za samozřejmost tady v Americe. Jistě, jsme viděli výpadky proudu v Kalifornii předtím, a že odstávka na severovýchodě v roce 2003 bylo rozhodně nudný, ale to jsou výjimky z normy. Právě teď mnoho japonských občanů zabývajících se problémy s napájením v důsledku ničivé vlny tsunami, ale v některých částech Ruska nespolehlivé energie je rozhodně spolehlivější část ze dne na den život.

Takže, co se stane, když pár-sto-tisíc fanoušků z celého světa přepadnout do Soči v roce 2014, spolu s flotilou mezinárodních médií a všech největších světových sportovců? Zimní olympijské hry se bude dít, a moc poteče. Je, a bude to díky tomu, že hledáte nenáročný přepravního kontejneru výše. To je montován v Ener1 'zařízení mimo to v Indianapolis, a je to vlastně obří baterie drží úžasný megawatt-hodinu síly. To je dost šťávy energie 1.000 průměru domovy na hodinu, nebo se chovat jako matka všech UPS. Přidejte se k nám podívat dovnitř a video ukázat, jak je každý z těchto balíčků.

Pokračovat ve čtení Uvnitř obří megawatt baterie, které budou moci Ruska v Soči Zimní olympijské hry (video)

Soubor pod:

Uvnitř obří megawatt baterie, které budou moci Ruska v Soči Zimní olympijské hry (video) původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 13:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat