středa 30. března 2011

Boxee podrobnosti příští aktualizaci Box s IPAD podpory a května

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/boxee-details-next-box-update-with-ipad-support-and-more-in-may/:
Boxee Box IPAD app
Odmítáme být překvapeni , že příští Boxee Box aktualizace není vlastně přijíždějící do konce března , ale jen proto, aby příliv nám přes CEO Avner Ronen se zvedl blogů pero a odhalil mnoho změn na cestě. Jak již bylo uvedeno, že na australské podcast, prohlížeč bude rychlejší, stejně jako nový on-screen display pro ovládání FF / RW, možnosti pro třídění místní soubory a další jazykovou podporu. Smajlíky je vyhrazena pro zprávy, že podpora pro Boxee IPAD budou zahrnuty, než se přestěhovali na seznam chyb, které budou vymýtit. Včasný přístup uživatelé by měli očekávat, že test vychází z kolejových brzy, s plány pro hlavní aktualizován na Boxee Box (a " ostatní Boxee založená zařízení ") jednou za tři měsíce nebo tak, takže bychom měli očekávat, že tento v květnu - ani slovo o nic pro PC klienty. Do té doby hit zdroj odkaz na všechny podrobnosti, nebo jen prožít naše speciální CES hands-na čas s Boxee pro IPAD v galerii.

Boxee podrobnosti příští aktualizaci Box s IPAD podporu a další května původně objevila na Engadget na st. 30.březen 2011 15:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Boxee Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat