středa 30. března 2011

Amerika je 'panic tlačítko' smazat telefony demokratických aktivistů, znepokojovat represivní vlády

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/americas-panic-button-to-wipe-phones-of-democracy-activists/:
Takže, tady je scéna. Vy jste se na [centru města vložit zde], zcela opomenuty veškeré pracovní povinnosti, házet Molotovovy koktejly na budování státu, které jste dospělý nenávidět. Je to protest v každém smyslu toho slova, a ty jsi uzdravovat vojáky přes Twitter a Facebook. Je to vlastně není neobvyklé malby v těchto dnech, a zatímco Amerika není v prosazování násilí, to je do vedení osobní údaje demokratických aktivistů v bezpečí. Podle nové zprávy agentury Reuters, americké státní oddělení je v současné době vyvíjí software-umístěný "panic button", která by zničila telefonu adresář a břevno z nouze upozornění kolegy demonstranty jestliže oni byli zadrženi. Zde je cílem chránit soukromí, kteří byli zajati a podporovat v jejich nejlepším zájmu, a dát ostatním vědět, že je zaděláno na potíže. Neexistuje žádný jasný údaj o stavu tady, ale něco nám říká, že by bylo užitečné, včera pro určitou oblast na světě.

Amerika je 'panic tlačítko' smazat telefony demokratických aktivistů, znepokojovat represivní vlády původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 23:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat