středa 30. března 2011

IE9 je nejvíce energeticky účinné-moderní prohlížeč, podle vlastního testování Microsoft

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/ie9-is-the-most-energy-efficient-modern-browser-according-to-mi/:
Ze všech bojištích jsme byli svědky ve válce prohlížečů, tohle je nikdy překročil naše mysli před: energetické účinnosti. Ano, moc účinnost kus softwaru, nikoliv hardware, je nabízený společností Microsoft jako diferenciační funkci pro své čerstvé nové Internet Explorer 9 . Je to hozený spolu prvních pět nejpopulárnějších prohlížečů a dát jim přes cyklu kritérií - včetně vlastního Microsoft FishIE Tank akceleraci grafiky test, ale ne poněkud populární Adobe Flash - při měření, kolik energie využívají toho, co podkladových Windows 7 systém potřebuje, aby se udržel v chodu. Šokující, IE9 byl vítěz každý čas a tam je nejasný závěr, že pokud chcete dobrou výdrž baterie, budete jít s aplikací Internet Explorer. No dobře, ať už za nimi dobré smát, nebo skutečně cenné kupujícího rady, je tu spousta více z těchto srovnání spotřeby energie na zdroj odkaz níže.

IE9 je nejvíce energeticky účinné-moderní prohlížeč, podle vlastního testování Microsoft původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 19:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mashable | zdroje IEBlog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat